Winter Master Patra League 23/24 14η Αγωνιστική
14/05/2024
Scoreboard 1 2 3 4 Παρ T ΑΒ
Itah Jazz - - - - - 79 -
ΝΤΑΡΙ ΝΤΑΡΙ BC - - - - - 52 -

Επιθετική πανδαισία των Itah Jazz και... έφυγαν για τα Play Off!

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο μπάσκετ, οι Itah Jazz ξεπέρασαν με άνεση το εμπόδιο των Ντάρι Ντάρι (79-52), αναδεικνύοντας πολλούς διαφορετικούς πρωταγωνιστές μέσα στο ματς και έχοντας σε εκπληκτική κατάσταση τον Λαμπρόπουλο, που έκανε μυθική εμφάνιση. Αυτή η νίκη στέλνει τους Jazz μια ανάσα από τα Play Off της Master League, ενώ για τους ''γλάρους'' τα πράγματα αρχίζουν και ζορίζουν επικίνδυνα.

Το παιχνίδι στο κλειστό της ΕΑΠ ήταν ντέρμπι σε όλο το Α' μέρος. Οι Jazz μπήκαν πιο δυνατά και πρωταγωνιστές τους Αντώνη Σαρρή και Λαμπρόπουλο προηγήθηκαν με 20-13 στην Α' περίοδο, όμως το δίδυμο Ξούλου και Στιβακτάκη στην περιφέρεια των ''γλάρων'' άλλαξε το ματς, με αποτέλεσμα οι Ντάρι Ντάρι να προηγηθούν στο σκορ στα μέσα της Β' περιόδου (26-28). Ακολούθησε ένα σερί 7-0 των τυπικά γηπεδούχων, με το ημίχρονο τελικά να κλείνει με σκορ 35-32 και τους λογαριασμούς να μένουν ανοιχτοί για την επανάληψη. 

Στο δεύτερο μέρος, Νίκος Μυλωνάς, Σαρρής και Λαμπρόπουλος πάτησαν γκάζι και οι Jazz εξαφανίστηκαν από τον ορίζοντα των Ντάρι Ντάρι. Το 42-39 του 25ου λεπτού έγινε 50-42 στο φινάλε της Γ' περιόδου, ενώ η τελευταία περίοδος ήταν μια πραγματική παράσταση για ένα ρόλο. Οι Jazz πέτυχαν 29  πόντους, δέχτηκαν μόλις 12 και δικαιότατα έφτασαν σε μια σπουδαία νίκη, με 79-52. 

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης