Winter Thessaloniki Cup 22/23 7η Αγωνιστική
09/04/2023
Scoreboard 1 2 3 4 Παρ T ΑΒ
Basketόσαυροι 15 14 22 20 - 71 -
Hellas Paper Bears 5 16 15 24 - 60 -

Πήραν την νίκη οι Basketόσαυροι!

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει και με τις δύο ομάδες να προδπαθούν να πάρουν απόνωρίς την διαφορά προκειμένουν να χτίσουν ένα καλό σερί πάνω σε αυτή , τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι όμως το είχαν οι Basketόσαυροι οποίοι βάζοντας τα εύκολα καλάθια κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά 10 πόντων ενώ οι Bears περιοσίστηκαν μόλις στους 5 πόντους.

Οι Hellas Paper Bears όμως δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να αλλάξουν το σκηνικό στο δεύτερο δεκάλεπτο στο οποίο Νικηφόρος και Θεόδωρος Πολυχρονιάδης έβαζαν το ένα καλάθι πίσω από το άλλο και βρήκαν τον τρόπο να μειώσουν την διαφορά. Ο Τσαβλίδης όμως από την άλλη δεν τους άφησε πολλά περιθώρια κρατόντας για ακόμα μια φορά την διαφορά με το μέρος του.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν και το πιο σημαντικό για τις δύο ομάδες καθώς το ομαδικό παιχνίδι των Basketόσαυρων ήταν και αυτό το οποίο έβγαλε τον Χοπτερίδη και τον Τσιγαρίδα στο προσκήνιο και μεγάλωσαν το κενό ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι Bears κυρίως με ατομικές προσπάθειες από τον Παλιογιάννη δεν είχαν την ίδια τύχη και έμειναν για ακόμα μια φορά πίσω.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι άνοιξε αρκετά με αποτέλεσμα να ανέβει αρκετά το σκορ , με λίγη πίεση στο τέλος οι Bears κατάφεραν να μειώσουν αρκετά αλλά ο χρόνος δεν έφτανε και έτσι οι Basketόσαυροι πήραν την νίκη με τελικό σκορ 71-60.

MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Γιάννης Τσιγαρίδας ο οποίος έκανε double double με 10 πόντους και 22 ριμπάουντ.

Ενώ για τους Hellas Paper Bears άξιος αναφοράς είναι ο Θεόδωρος Πολυχρονιάδης ο οποίος έκανε και αυτός double double με 20 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Basketόσαυροι: Χοπτερίδης 11 (1) , Πρεβενάς 9 (3) , Καμπέρης , Ποζίνης 10 , Τσιγαρίδας 10 (1) , Κιούσης 4 , Τσαβλίδης 19 (3) , Κετενίδης 6 (2)

Hellas Paper Bears: Πολυχρονιάδης Χ. 7 (1) , Πολυχρονιάδης Γ. 8 , Πολυχρονιάδης Θ. 20 , Παλιογιαννης 12 (1) , Νικηφόρος 13

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης