Winter Development Patra League 22/23 8η Αγωνιστική
10/05/2023
Scoreboard 1 2 3 4 Παρ T ΑΒ
Think Digital 16 19 15 16 - 66 -
Falcons 11 9 6 20 - 48 -

Νίκη χωρίς να ιδρώσουν οι Think Digital

Πριν από το παιχνίδι των πρωτοπόρων της Development League, Think Digital, κόντρα στους ουραγούς Touvlakers, ήταν γνωστό πως πρόκειται για μια μάχη με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Κάτι τέτοιο πιστοποιήθηκε και στην πράξη, με τους TDG να παίρνουν μια εύκολη νίκη (66-48), η οποία τους διατηρεί στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. 

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, οι «κυανόλευκοι» μπήκαν πιο δυνατά και έδειξαν ποιος είναι το φαβορί της βραδιάς. Ο Καπερώνης σε ρόλο δημιουργού και οι Γεωργακόπουλος και Βαρελάς σε ρόλο εκτελεστών μπήκαν ορεξάτοι στην αναμέτρηση και οι Think Digital έκλεισαν την Α' περίοδο στο +5 (16-11). 

Στο Β' δεκάλεπτο, οι TDG επέβαλαν πλήρως την κυριαρχία τους, αποδίδοντας το ίδιο καλά σε άμυνα και επίθεση, με τους Touvlakers από την άλλη να στερούνται επιθετικών λύσεων και να σκοράρουν με το σταγονόμετρο. Με επί μέρους σκορ 19-9 στην Β' περίοδο, οι Think Digital πήγαν στα αποδυτήρια, έχοντας κάνει τη μισή δουλειά (35-20)

Στην επανάληψη, οι Think Digital μπήκαν αποφασισμένοι να εκμηδενίσουν τις λιγοστές πιθανότητες των Τouvlakers για το...come back και αυτό ακριβώς έκαναν. Συνεχίζοντας να παίζουν μεστό μπάσκετ, χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα, κατόρθωσαν να στείλουν τη διαφορά πάνω από τους 20 (50-28) και να εξασφαλίσουν το ροζ φύλλο. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι TDG έκαναν συντήρηση δυνάμεων, ενώ οι Touvlakers βρήκαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να βελτιώσουν αρκετά την επιθετική τους συγκομιδή στον αγώνα. Το τελικό 66-48 ήταν αυτό που σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων. 

Betsson MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Νίκος Γεωργακόπουλος με 33 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιώργος Ιωάννου με 20 πόντους και 6 ριμπάουντ

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης