Winter Development Patra League 22/23 11η Αγωνιστική
07/06/2023
Scoreboard 1 2 3 4 Παρ T ΑΒ
KLAFTA LABORAL BC 11 16 15 14 - 56 -
BEGOU.. LUCKY 16 10 4 5 - 35 -

Ήττα..πρόκρισης για τους Begoulucky

Το απόγευμα της Τετάρτης στο Promitheas park η Klafta Laboral κατάφερε να κερδίσει τους begoulucky με σκορ (56-35) σε ένα παιχνίδι πρόβα αφού οι 2 ομάδες μετά την ήττα της Harmani στην τελευταία αγωνιστική θα ξαναβρεθούν στα playoff.

Στην πρώτη περίοδο το ενδεικτικά outsider δηλαδή οι φιλοξενούμενοι έδειξαν μέταλλο και με συλλογική προσπάθεια κατάφεραν να βγουν μπροστά στο σκορ με 5 πόντους και να δείξουν ηχυρά την παρουσία τους.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα πράγματα ισορρόπησαν με τους Klafta Laboral να εκμεταλλεύονται τις καλές στιγμές των Ζήση και Σταύρου που σκόραραν απο 5 και 6 πόντους αντίστοιχα. Πήραν κεφάλι στο σκορ και κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο με προβάδισμα 1 πόντου (27-26).

Στην επανάληψη το Begoulucky έκανε μία από τις χειρότερες περιόδους που έχουν κάνει ποτέ σκοράροντας μόλις 4 πόντους σε ολόκληρο δεκάλεπτο. Από την άλλη η πρωτοπόροι στην κανονική διάρκεια Klafta με καταπληκτικό Σπύρο Ζήση που έβαλε 9 πόντους κατάφεραν να χτίσουν μία διαφορά ασφαλείας 12 πόντων σφραγίζοντας έτσι σιγά σιγά άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν εφιαλτικό για τους Begoulucky αφού όχι μόνο δεν κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ , αλλά χάσαν κι άλλο την διαφορά χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Ο συνήθης ύποπτος έκανε πάλι την ζημιά στους φιλοξενούμενους που έβαλε 6 πόντους δείχνοντας έτσι πως για να διεκδικήσουν κάτι στα playoff οι αντίπαλοι του πρέπει να τα βάλουν μαζί του.  

Betsson Mvp του αγώνα αναδείχθηκε ο Σπύρος Ζήσης που σκόραρε 23 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ

Klafta Laboral: Γλαράκης 4, Ζήσης 23, Καραμπάσης 5, Νάνος 6, Παπαδιάς Α. 6, Παπαδιάς Ε. 0, Σταύρου 11, Τσιγκούνης , Πρέκας 1

 Begoulucky :Αθανασόπουλος 6, Αυγερινός Γ. 5 ,Αυγερινός Π. 0, Βάρης 9 ,Γκοτσόπουλος 8 , Κανελλόπουλος 3 , Μπαλάσης 4, Παυλάτος 0 , Σκαρτσιάρης 0

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης