Summer Thessaloniki 19/20 -
13/07/2020
Scoreboard 1 2 3 4 Παρ T ΑΒ
Stefanina Timberwolves - - - - - 54 -
Puebla BC - - - - - 60 -

Μπήκαν τετράδα οι Puebla!

Στον πρώτο προημιτελικό του Summer Cup, οι Puebla κατάφεραν να επικρατήσουν των Ultra Wolves σε έναν εξαιρετικό αγώνα και να γίνουν η πρώτη ομάδα που πέρασε στην τετράδα του κυπέλλου.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε δυνατά και για τις δύο ομάδες. Ο Καλέσης σκόραρε οκτώ πόντους για την ομάδα του σε αυτό. Από την άλλη, δέκα πέτυχε ο Λεκομπλές. Σκορ δεκαλέπτου 11-19 για την Puebla που ήταν τυπικά φιλοξενούμενη.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Ultra Wolves μπήκαν πιο αποφασισμένοι. Ο Simovic σκόραρε οκτώ πόντους και ο Καλέσης τρεις. Από την άλλη πέντε πόντους σκόραρε ο Μπαλτατζής και τέσσερις ο Μαυροχωρίδης. Σκορ δεκαλέπτου 15-11 υπέρ των Λύκων.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Έξι πόντοι για τον Simovic των Λύκων και οκτώ πόντοι για τον Σκαμπαγιάννη των Puebla. Σκορ δεκαλέπτου 13-15.

Η τελευταία περίοδος ξεκίνησε με τους Λύκους να υπολείπονται έξι πόντων, το ματς πήρε μια άγρια ομορφιά αλλά τελικά οι Puebla κατάφερουν να βγουν νικητές από αυτό. Ο Χρήστος Πολυχρονιάδης προσπάθησε, πέτυχε 11 πόντους με δύο τρίποντα, αλλά δεν ήταν αρκετά. Λεκομπλές και Μπαλτατζής από την άλλη τράβηξαν το σκοράρισμα για τους νικητές.

Τελικό σκορ 54-60 και η Puebla έγινε η πρώτη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τη τετράδα.

Ultra Wolves (Αλβανός): Αντωνιάδης 2, Αλβανός, Αλεπάκης, Καλέσης 14, Τσορλίδης, Χρυσοστομίδης 4, Γούσιος 3, Σμυρνιός, Πολυχρονιάδης Ι. 3, Πολυχρονιάδης Χ. 13(2), Σιμωνίδης 1, Simovic 14.

Puebla (Μπαλτατζής): Μαυροχωρίδης 4, Μπαλτατζής 20(1), Πάχτας, Σκαμπαγιάννης 18, Αλεξανδρίδης, Πεκρίδης 2, Βασιλείου, Λεκομπές 16, Δαμιανίδης, Λαπαρίδης.

Τί μας άρεσε: Ο ρυθμός και του αγώνα και κάποιες καταπληκτικές φάσεις που βγήκαν από αμφότερες τις δύο ομάδες.

Τί δε μας άρεσε: Κάποιες μικρές εντάσεις που υπήρχαν στον αγώνα.