Winter Thessaloniki Cup 20/21 2η Αγωνιστική
04/10/2020
Scoreboard 1 2 3 4 Παρ T ΑΒ
Royal Cardinals - - - - - 76 -
Above The Rim - - - - - 41 -

Royal Cardinals Vs Above The Rim

Εύκολη νίκη για τους Royal Cardinals!

Τη δευτερη τους νίκη σε ισάριθμους αγώνες για το Basketaki Salonica Cup πέτυχαν οι Royal Cardinals επικρατωντας  με σκορ 76-41 των Above the Rim.

Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν από τη αρχή δυναμικά στο παιχνίδι,με πρωταγωνιστές τον Τσουκα και τον Φούτζι οι οποιοι βρισκόντουσαν  με κλειστά μάτια μέα στο γήπεδο, πήραν διαφορά από νωρίς στον αγώνα,παρόες τις φιλότιμες προσπάθειες του Παπία,ο οποίος πέτυχε τους 5 από τους 7 πόντους των Above the Rim.Το 1ο δεκάλεπτο ολοκληρωθηκε με σκορ 23-7 για τους τυπικά γηπεδούχους Καρδινάλιους.

Στην 2η περίοδο το επιθετικό κρεσέντο του Κυριαζόπουλου στα τελευταία λεπτά αύξησε το προβάδισμα των τυπικά γηπεδούχων στους 31 ποντους,με τελικό σκορ ημιχρονου το 38-17.

Στο 2ο ημίχρονο η διαφορά συνέχισε να ανεβαίνει  χάρη στους Φουτσιτζη και Κυριαζοπουλο οι οποιοι είτε σκόραραν ειτε δημιουργούσαν για τους συμπαίκτες τους,με τους Καπουλα,Τσουκα και Καλιατσο να εκμεταλλεύονται τις πάσες των συμπαίκτων τους.Από την πλευρά των Above the Rim φιλότιμες προσπάθειες  για διατηρηθεί το σκορ σε χαμηλά επίπεδα έκαναν οι Κουτσοβιτης που στις αρχες της 4ης περιοδου πετυχε 3 σερι καλάθια και Κατακης.Το τελικο σκορ 76-41 διαμόρφωσαν με συνεχόμενους πόντους οι Τσουκας και Καπουλας.

Στη μάχη”για το βραβείο MVP του αγωνα  ανάμεσα σε Τσουκα 21 πόντοι 16 ριμπάουντ 5 ασίστ και 2 μπλοκ και Φουτσιτζη 26 πόντοι 14 ριμπαουντ 5 ασίστ 3 κλεψίματα,επικράτησε ο πρώτος με τους Κυριαζόπουλο,Καπούλα και Καλιάτσο να δίνουν πολύτιμες λυσεις

 

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης