Winter Thessaloniki Cup 22/23 7η Αγωνιστική
06/04/2023
Scoreboard 1 2 3 4 Παρ T ΑΒ
Thessaloniki Avispas 15 12 25 19 - 71 -
Stefanina Timberwolves 31 22 19 26 - 98 -

Υπερηχητικοί οι Stefanina Timberwolves!

Από την αρχή κιόλας του παιχνιδιού οι Stefanina Timberwolves έδειξαν οτι θέλουν να πάρουν την διαφορά και να βάλουν γερές βάσεις για την νίκη , κάτι που κατάφεραν πετυχαίνοντας 31 πόντους μέσα σε δέκα λεπτά. Οι Avispas δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ίδιο ρυθμό και έμειναν από την αρχή πολύ πίσω.

Ο ρυθμός των Stefanina έπεσε λίγο στο δεύτερο δεκάλεπτο αλλά για ακόμα μια φορά κατάφεραν να πετύχουν αρκετούς πόντους και να κάνουν περισσότερη ζημιά με τον Simovic να είναι ασταμάτητος στην επίθεση. Από την άλλη οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν ακόμα μια φορά στην επίθεση , με τον Καμαρούδη να εξασφαλίζει τους λίγους πόντους της ομάδας του.

Simovic και Καλλιώρας συνέχισαν την καλή επιθετική πορεία της ομάδας τους έχοντας και τον Χουρδάκη να βγάζει την μια ασίστ πίσω από την άλλη , Σουλιώτης και Μουταφίδης έκαναν την καλύτερή τους εμφάνιση και προσπάθησαν να μειώσουν όσο μπορούσαν την διαφορά κάτι που εν μέρη το κατάφεραν.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν και αυτό έντονο με τους Avispas να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τους Stefanina να μην τους δίνουν αυτή την δυνατότητα. Έτσι κατάφεραν να πάρουν και την νίκη με τελικό σκορ 71-98.

MVP του αγώνα για ακόμα μια φορά είναι ο Νίκος Καλλιώρας ο οποίος άγγιξε το double double με 32 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Ενώ για τους Avispas άξιος αναφοράς είναι ο Καμάρης Καμαρούδης ο οποίος πέτυχε double double με 16 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Thessaloniki Avispas: Ιακωβίδης 7 , Μουταφίδης 13 (3) , Σοιλεμεζίδης 14 , Καμαρούδης 16 (4) , Κώστας 4 , Μαυρίδης , Σουλιώτης 17 (2)

Stefanina Timberwolves: Τσορλίδης , Simovic 37 (5) , Αλεπάκης 4 , Καλλιώρας 32 (3) , Σταλέντσης 4 , Σμυρνιός 5 (1) , Χουρδάκης 4 , Τσακαλαίδης , Κυπραίος , Βαχτσεβάνος 6 , Κλώνος 6

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης