Basketaki ΑμεΑ powered by ΑΦΗΣ 10η Αγωνιστική
12/05/2024
Scoreboard 1 2 3 4 Παρ T ΑΒ
Κέα ΑΜΕΑ - - - - - 52 -
Κύδων - - - - - 35 -

Αφιερωμένη στις μαμάδες!

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής, ο Κέα ΑμεΑ με κυρίαρχο των αιθέρων τον Σπάλλα(30) και πολύτιμες βοήθειες από Κουρτάγια(8) και Παρούση(6), δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Κύδων ΑμεΑ με 52 – 35. Κοσμάς(20) και Τόκαρης(10) τα έδωσαν όλα για τους φιλοξενούμενους χωρίς όμως να μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο.

Στο δεύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής, ο ΠΑΟ ΑμεΑ ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε τη νίκη απέναντι στα Αστεράκια Εξαρχείων με 28 – 38. Σώστης Κουτσαύτης(11) και Δημήτρης Χαραλάμπους(10) ανέλαβαν την υπόθεση σκοράρισμα για τους νικητές, με τα Αστεράκια να έχουν πολυφωνία στην επίθεση, κορυφαίο τον Χωριανόπουλο με 9 πόντους και άξιο συμπαραστάτη τον Καρασαββίδη με 8.

Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στους Διεκδικητές Σύναψης όμως με τον κορυφαίο παίκτη του Ηρακλή Μέτσκα(16) να κάνει ακόμα μια φορά τη διαφορά, επικράτησε με 15 – 23. Για τους Διεκδικητές ξεχώρισε ο παθιασμένος Τάσος Μάστορης με καλές άμυνες και 6 πόντους, με τον Αντώνη Αδάμ να ακολουθεί σε απόδοση με 4 πόντους.

Τι μας άρεσε: Οι αφιερώσεις στις μαμάδες που έκαναν οι παίκτες μετά από επιτυχημένες προσπάθειες.

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης