Summer Development League 23/24 4η Αγωνιστική
17/05/2024
Scoreboard 1 2 3 4 Παρ T ΑΒ
Chicago Hulks 7 20 7 15 - 49 -
Kasonic Beers 10 21 17 21 - 69 -

Αρνητές ήττας οι Kasonic Beers!

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι συνεχίζουν οι Kasonic Beers, oι οποίοι με όπλο το καλό δεύτερο μέρος, επικράτησαν των Chicago Hulks, μένοντας έτσι η μόνη αήτηττη ομάδα στον τέταρτο όμιλο της Summer Development.

Χαμηλό το σκορ στο πρώτο πεντάλεπτο του ματς, με τους τέσσερις από τους πέντε Kasonic να βρίσκουν στόχο και να δίνουν προβάδισμα επτά πόντων στην ομάδα τους. Ο Μαντζούνης έσπασε το ρόδι για τους Αμερικανούς, οι οποίοι βρήκαν λύσεις στη συνέχεια με τον Π. Δελατόλα και τον Κούτρη και έφεραν το ματς στα ίσια, 7-7, ωστόσο ο Alla πήρε μπρος μετά το time out και έδωσε ξανά τα ηνία στους φιλοξενούμενους, 7-10.

Μπαίνοντας στη δεύτερη περίοδο, ο Καρακωνσταντής άνοιξε το λογαριασμό του από τη γραμμή των 6,75, δίνοντας έτσι αέρα έξι πόντων στους Kasonic, για να έρθει και να απαντήσει ο Π. Δελατόλας από  κοντά. Οι Kasonic πίεσαν, έκλεψαν και βρήκαν εύκολους πόντους, τα αδέρφια Τιγγινάγκα μείωσαν εκ νέου για τους μαυροκόκκινους, 22-23, ωστόσο τα τρίποντα του Ζυγούρη και του Δρόσου κράτησαν σε προνομιακή θέση τους φιλοξενούμενους, 27-31.

Με ένα 8-2 σερί στα πρώτα πέντε και μπροστάρη τον Ασημακόπουλο, οι λευκοί ξέφυγαν για πρώτη φορά στο ματς με συν 10, 29-39. Οι Chicago Hulks παρέμειναν αποτελεσματικοί και απάντησαν δια χειρός Γκιόλα, Π. Δελατόλα και Μαντζούνη, ο Alla και ο Προσηλιακός συνέχισαν να δίνουν λύσεις για τους Kasonic, οι οποίοι παρέμειναν σε θέση οδηγού στο φινάλε και της τρίτης περιόδου, 34-48.

Το ματς φάνηκε να "καθαρίζει" στο ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου, καθώς με τρίποντα του Ζυγούρη και του Καρακωνσταντή, η διαφορά πήγε στο συν 18. Για τους Hulks, Π. Δελατόλας, Γκιόλας, Κούτρης και Μαντζούνης τράβηξαν το κουπί επιθετικά, χωρίς όμως να είναι αυτό αρκετό για να στερήσει από τους Kasonic τη πέμπτη διαδοχική τους νίκη στο καλοκαιρινό πρωτάθλημα.

Betsson MVP για τους Kasonic Beers αναδείχτηκε ο Emiljano Alla με 16 πόντους, 21 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο, ενώ από τους Chicago Hulks ξεχώρισε ο Πέτρος Δελατόλας με 18 πόντους, 20 ριμπάουντ, 4 μπλοκ και 2 κλεψίματα.

Chicago Hulks (Τιγγινάγκας): Βράνας, Γκόλιας 4, Δελατόλας Π. 18, Δελατόλας Ε. 2, Κούτρης 7, Μαντζούνης 10, Τιγγινάγκας Α. 4, Τιγγινάγκας Ν. 4.

Kasonic Beers (Ζυγούρης): Alla 16, Ασημακόπουλος 14, Ζυγούρης 10, Καρακωνσταντής 16, Προσηλιακός 4, Ρουμελιώτης 9.

Τι μας άρεσε: Oι τάπες του Π. Δελατόλα και το γρήγορο παιχνίδι των νικητών!

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης