Summer Development League 23/24 4η Αγωνιστική
11/05/2024
Scoreboard 1 2 3 4 Παρ T ΑΒ
Frigo Driver 17 15 22 17 - 71 -
The Dreamers 22 22 16 20 - 80 -

Mε τέτοιο Βαζούρα δε χάνουν οι Dreamers!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα midrange σουτ του Ελενίτσα, το οποίο ακολούθησαν οι επτά πόντοι του Βαζούρα και το drive του Κορκοσούρα από πλευράς Dreamers. Μιχαλακάκος και Χ. Παπαδάκης ανέλαβαν επιθετικές πρωτοβουλίες και έβαλαν μπροστά τους κίτρινους, ωστόσο τα τρίποντα από τον Βαζούρα και τον Κορκοσούρα έδωσαν τα ηνία στους μωβ στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου, 17-22.

Με ένα 10-0 σερί δια χειρός Μανασή, Βαζούρα και Κορκοσούρα, οι Dreamers έχτισαν ικανοποιητική διαφορά 17 πόντων στα μισά του δεύτερου δεκαλέπτου, 19-36. Ο Κωστάκης, ο Χ. Παπαδάκης και ο Λουκατάρης έβγαλαν αντίδραση για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έριξαν παροδικά τη διαφορά σε μονοψήφια τιμή μετά από τα drive του Μιχαλακάκου, αλλά βρέθηκαν πίσω με 12, ύστερα από το τρίποντο του Βαζούρα. Σκορ ημιχρόνου, 32-44.

Καλά μπήκαν και οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Μιχαλακάκο και τον Χ. Παπαδάκη να συνεχίζουν το βιολάκι τους από τη μία και τον Βαζούρα να προσθέτει τρία ακόμα τρίποντα στη πλούσια συλλογή του από την άλλη. Ο Λαϊνιώτης, ο Μανασής και ο Κωνσταντέλος πήραν τη σκυτάλη μετά τα τρίποντα του Γιάννη για τους μωβ, αλλά οι Frigo έβγαλαν χαρακτήρα και έφεραν το ματς περισσότερο στα μέτρα τους, 54-60.

Άποντες παρέμειναν και οι δύο ομάδες στο πρώτο λεπτό της περιόδου, με τον Λουκατάρη να σπάει το ρόδι από τη γραμμή των βολών για τους Frigo και τον Παναγόπουλο να πληγώνει την άμυνα των κίτρινων με ένα μεγάλο τρίποντο. Οι Dreamers έχτισαν μαξιλαράκι ασφαλείας 10 πόντων και πάλι, με μπροστάρηδες τον Βαζούρα και τον Μανασή και έφυγαν εν τελει δίκαια νικητές από το Athens Sports Hall, παρά τη προσπάθεια του Μιχαλακάκου και του Χ. Παπαδάκη.

Betsson MVP για τoυς Dreamers αναδείχτηκε ο Γιάννης Βαζούρας με 38 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 κλέψιμο ενώ από τους Frigo ξεχώρισε ο Γιώργος Μιχαλακάκος με 33 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 4 κλεψίματα και 1 τάπα.

Frigo Driver (Παπαδάκης): Γκότσης, Καπετανάκης, Κωστάκης 5, Λουκατάρης 3, Μαθιός 2, Μιχαλακάκος 33, Παπαδάκης 28.

Dreamers (Μανασής): Βαζούρας 38, Ελενίτσας 2, Κορκοσούρας 10, Κωνσταντέλος 3, Λαϊνιώτης 6, Μανασής 13, Μπαλατσος 5, Παναγόπουλος 3.

Τι μας άρεσε: Η εμφάνιση του Μιχαλακάκου και του Βαζούρα!

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης