Winter Development Thessaloniki League 23/24 Semi-Final
10/05/2024
Scoreboard 1 2 3 4 Παρ T ΑΒ
Jackals 12 17 19 17 - 65 -
Respect 13 21 18 22 - 74 -

Στο μεγάλο τελικό οι Respect!

Ο αγώνας ήταν μια συναρπαστική αναμέτρηση που ξεκίνησε με έντονη ένταση και ανταγωνισμό από τα πρώτα λεπτά. Κατά το πρώτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες ανταλλάσσουν καλάθια και η πίεση είναι υψηλή από τις δύο πλευρές. Οι καλύτεροι παίκτες των Respect, Χαριτόπουλος και Πολύζος, επιδεικνύουν τις δεξιότητές τους και συμβάλλουν στο να διατηρήσει η ομάδα τους την ελάχιστη δυνατή διαφορά.

 

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου, οι Respect επιδεικνύουν εξαιρετική απόδοση και αυξάνουν το ρυθμό τους. Με τη συνεχή συμμετοχή των Χαριτόπουλου, Πολύζου και Αμοιρίδη, η ομάδα τους καταφέρνει να αυξήσει την διαφορά στο σκορ, αποδεικνύοντας την τεχνική τους κατάρτιση και την ομαδική συνεργασία διαμορφώνοντας κατ΄ αυτό τον τρόπο το σκορ ημιχρόνου σε 29-34.

 

Καθώς προχωρούσαμε προς το τρίτο δεκάλεπτο, οι Jackals προσπάθησαν να αντισταθούν στην πίεση των Respect. Οι παίχτες των Jackals, Μπουλγουράνος και Φιλιππίδης, έδειξαν αντοχή και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, μειώνοντας τη διαφορά. Παρόλα αυτά, οι Respect διατήρησαν τον έλεγχο, κλείνοντας το τρίτο δεκάλεπτο με σκορ 48-52. Ο αγώνας παρέμεινε ανοιχτός και με ενδιαφέρον για το τελικό αποτέλεσμα.

 

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι παίκτες των Jackals προσπάθησαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, αλλά οι Respect δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης. Παρά την αξιοσημείωτη προσπάθεια των γηπεδούχων, οι Respect διατήρησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα με σκορ 65-74 και να πάρουν με αυτό τον τρόπο την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος. 

 

Ο τίτλος του MVP πέρασε στα χέρια του Δημήτριου Χαριτόπουλου ο οποίος πέτυχε Double Double καθώς έβαλε 22 πόντους και μάζεψε 19 ριμπάουντ.

 

Άξιος αναφοράς για τους Jackals είναι ο Αθανάσιος Μπουλγουράνος ο οποίος πέτυχε 11 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ.

 

Jackals: Βούλγαρης, Ζωγράφος 6(2), Καραμανώλης, Κατσουπάκης, Λιάτσικος 12, Μηνασίδης, Μπουζάλης 8, Μπουλγουράνος 11, Σιώτας 4, Τάσκας 14(2), Τσίπας 3(1), Φιλιππίδης 7

 

Respect: Αξάς 8, Αμοιρίδης 12, Ανδρεάδης 9(3), Μολυβιάτης, Ξένος 6(2), Πετρούδης, Πολύζος 17(4), Χαριτόπουλος 22(2)

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης