Summer Development Thessaloniki League 23/24 Round of 16
26/06/2024
Scoreboard 1 2 3 4 Παρ T ΑΒ
Efkarpia Rattlers 13 8 22 8 - 51 -
Salonica Old Stars 18 9 18 13 - 58 -

Πήραν την νίκη πρόκριση οι Old Stars Salonica!

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με έντονη ένταση και ανταλλαγή καλαθιών από τις δύο ομάδες. Οι παίκτες των Old Stars Salonica, επικεφαλής από τους Μαυροχωρίδη, Ματούλα και Αλεξιάδη, έδειξαν την κλάση τους και κατάφεραν να κρατήσουν ένα στενό προβάδισμα με 13-18, παρά τη σκληρή αντίσταση των Efkarpia Rattlers.

 

Καθώς προχωρούσε ο αγώνας, η ένταση αυξανόταν ακόμα περισσότερο στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι Efkarpia Rattlers, με τους εξαιρετικούς Στεργιόπουλο και Λαζαρίδη, προσπάθησαν να ανατρέψουν το παιχνίδι, αλλά οι Old Stars Salonica κατάφεραν να διατηρήσουν και να αυξήσουν το προβάδισμα σε 21-27, δείχνοντας αποφασιστικότητα και αντοχή.

 

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν κρίσιμο για τις δύο ομάδες, καθώς η ανταγωνιστικότητα έφτασε στο αποκορύφωμά της. Οι Efkarpia Rattlers πίεσαν σκληρά, αλλά οι Old Stars Salonica κράτησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και έφτασαν στο τέλος του δεκαλέπτου με ελαφρύ προβάδισμα 43-45, δείχνοντας αποφασιστικότητα και αντοχή.

 

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, οι Old Stars Salonica επέδειξαν την ανωτερότητά τους και κατάφεραν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις επιθέσεις των Efkarpia Rattlers. Με εξαιρετικές επιδόσεις από τους Μαυροχωρίδη, Ματούλα και Αλεξιάδη, κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα και να κλείσουν τον αγώνα με το τελικό σκορ 51-58 παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο την πρόκριση για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

 

MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Μάριος Μαυροχωρίδης ο οποίος άγγιξε το Double Double έχοντας 28 πόντους και 9 ριμπάουντ.

 

Πρωταγωνιστής για τους Efkarpia Rattlers είναι ο Δημήτριος Στούπας ο οποίος πέτυχε 2 πόντους και μάζεψε 15 ριμπάουντ.

 

Efkarpia Rattlers: Καραμανίδης 2, Λαζαρίδης 10(2), Στεργιόπουλος 15(2), ΣτούπαςΔ. 2, ΣτούπαςΔ., ΣτούπαςΔ. 4, ΣτούπαςΒ. 18(1)

 

Old Stars Salonica: Αλεξιάδης 6, Βλάχος, Κυρατζόπουλος 2, Λαθουράκης, Ματούλας 12(2), Μαυροχωρίδης 28(3), Μπέτσιος 4, Σαραφίδης 4, Τροκάνας 2, Χριστόπουλος

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης